Stærke festivaler og en stor international magnet
 
Foto: Rasmus Falck Larsen
 
 
 

Stærke festivaler og en stor international magnet

Skovtårnet ved Camp Adventure er allerede en international turisme-magnet og gæsterne er så glade for oplevelsen, at mange gerne vil komme tilbage.
 
Det kommer måske ikke som den helt store overraskelse, at Skovtårnet er populært, men nu har vi også tallene, der bakker opfattelsen op.
 
VisitSydsjælland-Møn har bedt et analyseinstitut spørge gæsterne ved Skovtårnet, hvad de synes om oplevelsen, hvor de kommer fra og om de har lyst til at komme tilbage.
 
Og lad det være sagt med det samme: Analysens resultater sprænger rammerne for positive tilbagemeldinger, i hvert fald har analyseinstituttet aldrig målt så glade gæster før. Læs mere om analysens resultater i artiklen her i vores nyhedsbrev.
 
Du kan også blive klogere på festivalen Høst Møn og læse om de folk, der på rekordtid har skabt en spændende musikfestival. Vi har brug for den slags initiativer, for events er stærke redskaber, når det handler om at tiltrække gæster i skuldersæsonen. Så herfra held og lykke til folkene bag Høst Møn – og tak til alle de lokale kræfter, der støtter op om festivalen.
 
Det er også nu, du skal sætte kryds i kalenderen. Vi afholder vores traditionsrige Nytårskonference den 30. januar 2020 i Arena Næstved, og jeg håber, du har lyst til at møde op til en dag med inspiration og netværk. Programmet er endnu ikke helt på plads, men på Nytårskonferencen.dk kan du løbende følge med. Det er også her, at du kan komme med dine bud på vinderne af Årets Turismeinitiativ og Årets ildsjæl.
 
Rigtig god læselyst
 
Martin HH Bender
 
 
 
 
 
 
 
Ny analyse: Skovtårnet er en international magnet
 
Foto: VisitSydsjælland-Møn A/S
 
 
 

Ny analyse: Skovtårnet er en international magnet

En dugfrisk undersøgelse fra VisitSydsjælland-Møn A/S og Camp Adventure viser, at Skovtårnet er i stand til at tiltrække gæster fra alle verdenshjørner. Samtidig viser analysen, at gæsterne er ekstraordinært godt tilfredse med besøget ved SydkystDanmarks nye topattraktion. 
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Københavnske ildsjæle står bag Møns nye festivalsucces
 
Foto: Rasmus Falck Larsen
 
 
 

Københavnske ildsjæle står bag Møns nye festivalsucces

Musikfestivalen Høst Møn er på bare ét år gået fra dét, man kan kalde en forvokset havefest til en ægte musikfestival med 750 glade gæster. Bag Møns nye festival står en gruppe venner fra København, der egentlig bare er båret af lysten til at skabe deres egen musikfestival.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Hvor er årets turismeinitiativ og årets ildsjæl?
 
Foto: VisitSydsjælland-Møn A/S
 
 
 

Hvor er årets turismeinitiativ og årets ildsjæl?

Igen i år kåres det bedste turismeinitiativ og den største lokale ildsjæl i turismeerhvervet i SydkystDanmark. Indtil den 18. december kan alle indstille deres kandidat, og vinderen kåres ved Nytårskonferencen i SydkystDanmark den 30. januar 2020.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Cyclesummit 2019 skal åbne døren til endnu flere cykelturister
 
Foto: VisitSydsjælland-Møn A/S
 
 
 

Cyclesummit 2019 skal åbne døren til endnu flere cykelturister

I disse dage deltager SydkystDanmark i den internationale konference for cykelrejsearrangører CycleSummit 2019. Konferencen skal især bruges til at skabe opmærksomhed omkring Østersøruten N8 og tiltrække nye touroperatører.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Kort nyt
 
 
 

Kort nyt

Sæt kryds i kalenderen – 30. januar 2020 - Nytårskonferencen 2020
 
Torsdag den 30. januar 2020 byder vi velkommen til den årlige Nytårskonference i SydkystDanmark. Konferencen afholdes i Arena Næstved, og programmet for dagen præsenteres ultimo november, men vi tør godt love, at det bliver en dag med topaktuelle og relevante oplæg og debatter for alle aktører i SydkystDanmarks turismeindustri. Læs mere på nytaarskonferencen.dk, hvor vi løbende vil opdatere dagens program. Igen i år kåres 'SydkystDanmarks Bedste Turismeinitiativ' – og 'SydkystDanmarks Ildsjæl'. Du kan være med til at indstille dine kandidater til begge priser. Det foregår online på nytaarskonferencen.dk/#vorespriser  Vi skal have dine bud på årets vindere senest den 18/12 2019.   
 
Fishing Zealand indkalder til konference
 

Så er det atter tid til årets Fishing Zealand konference. Konferencen bliver afholdt den 11. november på Kragerup Gods. Konferencen er målrettet lystfiskere, frivillige, politikere, kommunalt ansatte, virksomheder, guider og andre interesserede. Læs mere på http://fishingzealand.dk/blog/

 
 
 
 
 
 
SydkystDanmark / Sydsjælland og Møn
 
 
 

SydkystDanmark / Sydsjælland og Møn

Forestil dig et land med stejle klinter, flade strandenge og kyst så langt øjet rækker. Med mageløse naturoplevelser og kulsort stjernehimmel. Og tilsæt så et kulørt strejf af danmarkshistorien samt lyden af nogle af Danmarks bedste handelsbyer suppleret med tårnhøj standard på både camping og gourmetrestauranter ... Så har du SydkystDanmark.
 
En naturrig og varieret del af Sjælland og fascinerende Møn.
 
Her begynder historierne - her begynder du ...
 
 
Her begynder historierne
 
 
 
 
 
youtubefacebookinstagram