Nytårskonferencen SPECIAL
 
 
 

Nytårskonferencen SPECIAL

Så er spændingen endelig udløst ... 
 
Vinderne af SydkystDanmarks Ildsjæl 2018 blev Tove Damholt fra Verdensarv Stevns og Tårnet på Camp Adventure løb med titlen som SydkystDanmarks Turismeinitiativ 2018. 
 
Endnu en gang stort tillykke.
 
Kåringen af de to vindere blev kulminationen på vores store nytårskonference, der blev afviklet på Sukkerfabrikken i Stege mandag den 28. januar med 280 deltagere. 
 
Jeg synes, det blev en spændende dag med mange gode indlæg og debatter, hvor vi fik taget hul på den vigtige diskussion om helårsturismen her i SydkystDanmark. 
 
I vores nyhedsbrev har vi samlet tre små videoer med indtryk fra dagen. Du kan blandt andet møde de to udenlandske oplægsholdere, Mats Svensson og Katja Lauritzen og høre deres hovedpointer. 
 
Endelig har vi også fremstillet en lille video med indtryk fra hele dagen. 
 
På hjemmesiden Nytårskonferencen.dk kan du i øvrigt hente oplægsholdernes præsentationer og se et stort udvalg af foto fra dagen. 
 
Endnu engang tak til de mange oplægsholdere og deltagere ved SydkystDanmarks Nytårskonference 2019.
 
Rigtig god læselyst
 
Martin HH Bender 
 
 
KLIK HER OG SE VIDEO
 
 
 
 
 
 
 
Når Las Vegas kan, så kan SydkystDanmark også
 
 
 

Når Las Vegas kan, så kan SydkystDanmark også

Den største forhindring for helårsturismen er tanken om, at det ikke kan lade sig gøre! Det sagde oplægsholder Mats Svensson ved nytårskonferencen. 
 
 
Se video med Mats
 
 
 
 
 
 
 
SydkystDanmark skal satse på stilheden
 
 
 

SydkystDanmark skal satse på stilheden

Lad være med at opfinde et mega-event for at skabe helårsturisme, siger Katja Lauritzen, direktør for Ostsee – Holstein Tourismus, der var blandt oplægsholderne ved Nytårskonferencen.
 
 
SE VIDEO MED KATJA
 
 
 
 
 
 
 
Tårnet ved Camp Adventure vinder SydkystDanmarks Turismeinitiativ 2018
 
 
 

Tårnet ved Camp Adventure vinder SydkystDanmarks Turismeinitiativ 2018

Det blev storfavoritterne fra Camp Adventure, der løb med titlen som SydkystDanmarks Turismeinitiativ.
 
(Foto: EFFEKT)
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Tove Damholt er SydkystDanmarks Ildsjæl 2018
 
 
 

Tove Damholt er SydkystDanmarks Ildsjæl 2018

Tove Damholt, direktør for Verdensarv Stevns, blev mandag kåret som SydkystDanmarks Ildsjæl 2018. 
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Kort nyt
 
 
 

Kort nyt

Stjernemøder på Nordic Meeting & Events
 
Den 27.-28. marts 2019 deltager Stjernemøder på Nordic Meetings & Events Expo 2019 i Bella Center. ”Vi glæder os til at vise os frem på Nordens største inspirationsmesse for møde- og eventarrangører. Vi er med på messen for at slå fast, at vi er et seriøst alternativt til København, Nordsjælland, Fyn, Bornholm og alle de andre kendte mødedestinationer – og naturligvis for at komme i dialog med målgruppen,” siger Heidi Larsen, netværks- og forretningsudviklingschef i VisitSydsjælland-Møn. 
 
Stor Tysklands-kampagne undervejs
 
For første gang går alle de store destinationer på Sjælland sammen med Scandlines, Wonderful Copenhagen, VisitDenmark og Region Sjælland for at lokke tyske turister til. Det sker med en stor kampagne, der skydes i gang i tyske medier, online-kanaler og via tyske influencers i løbet af februar. Budskabet bliver ’det gode liv’ og er målrettet det voksne publikum. ”Vi fortæller om alle de storartede oplevelser og overnatningsmuligheder, som Sjælland har at byde på. Kampagnens budskab er, at man kombinerer en ferie på Sjælland med en smuttur til København. Kampagnen har som hovedformål at løfte skuldersæsonen,” fortæller marketingchef Mike Olesen.   
 
Faxe-kok er verdens bedste kokke-assistent
 
Det blev Kenneth Toft-Hansen fra Svinkløv Badehotel i Nordjylland der sammen med sit team af kokke vandt det uofficielle mesterskab for kokke, Bocuse d’Or onsdag i denne uge. Toft-Hansen blev undervejs i konkurrencen hjulpet af Christian Wellendorf, der er opvokset i Faxe, og som i dag arbejder på Falsled Kro. Christian Wellendorf vandt samtidig titlen som verdens bedste kokkeassistent. 
 
 
 
 
 
 
 
SydkystDanmark / Sydsjælland og Møn
 
 
 

SydkystDanmark / Sydsjælland og Møn

Forestil dig et land med stejle klinter, flade strandenge og kyst så langt øjet rækker. Med mageløse naturoplevelser og kulsort stjernehimmel. Og tilsæt så et kulørt strejf af danmarkshistorien samt lyden af nogle af Danmarks bedste handelsbyer suppleret med tårnhøj standard på både camping og gourmetrestauranter ... Så har du SydkystDanmark.
 
En naturrig og varieret del af Sjælland og fascinerende Møn.
 
Her begynder historierne - her begynder du ...
 
 
Her begynder historierne
 
 
 
 
 
youtubefacebookinstagram