Sådan får vi flere gæster 'på krogen' i skuldersæsonen
 
Streetfishing på Stege Havn. (Foto: Lars Bo Axelholm/VISM)
 
 
 

Sådan får vi flere gæster 'på krogen' i skuldersæsonen

Du behøver bare at kigge ud ad vinduet for at blive overbevist: Efteråret har meldt sin ankomst, og nu er det de lidt mere hårdføre gæster, der kaster sig i bølgerne eller slår teltet op på campingpladsen.
 
Men selv om højsæsonen er vel overstået og der er blevet bedre plads på stranden, betyder det ikke, at der er tid til at slå mave og læne sig tilbage i lænestolen.
 
Vi har her hos VisitSydsjælland-Møn i hvert fald en masse aktiviteter på tavlen, som både skal skaffe endnu flere turister til vores destination i skuldersæsonen og samtidig så frøene for sæsonen 2019. Og det glæder vi os til at fortælle mere om her i nyhedsbrevet for september.  
 
Rigtig god læselyst!
 
Mvh
 
Martin HH Bender
 
 
 
 
 
 
 
Flere mødegæster? Så er kodeordet netværk og samarbejde
 
Medarbejderdag for VKST på Sukkerfabrikken i Stege. (Foto: Lars Bo Axelholm/VISM)
 
 
 

Flere mødegæster? Så er kodeordet netværk og samarbejde

Sukkerfabrikken i Stege har valgt at gå ind i Stjernemøder, det nye vækstprogram for erhvervsturisme i SydkystDanmark. ”Jeg har store forventninger til, at netværket vil give øget aktivitet i området,” siger daglig leder og kulturentreprenør Kristina Ask fra Sukkerfabrikken.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Flere skal kende vores campingpladser
 
Tyske gæster i en usædvanlig flot campingvogn i SydkystDanmark. (Foto: Frame & Work/VISM)
 
 
 

Flere skal kende vores campingpladser

Selv om vi netop har været igennem en forrygende og ’camping-egnet’ sommer, oplever campingpladserne generelt svage vækstrater. Nu iværksætter VisitSydsjælland-Møn en storstilet indsats for at få løftet de lokale pladser og skabe endnu mere vækst.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Østersøruten: Nu spiller vi et turisme-trumfkort
 
Østersøruten skal være trækplaster i international klasse. (Foto: Traveldudes)
 
 
 

Østersøruten: Nu spiller vi et turisme-trumfkort

VisitSydsjælland-Møn samarbejder med en række andre destinationer for at tiltrække endnu flere cyklende turister til Østersøruten. 170 kilometer af ruten løber gennem SydkystDanmark, og samarbejdet er allerede skudt i gang med en stor kampagne i Tyskland.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
’Guten Tag’ … bliv lidt klogere på de udenlandske turister
 
 
 

’Guten Tag’ … bliv lidt klogere på de udenlandske turister

Efteråret er over os – og dermed er der sandsynligvis også kommet lidt mere ro i butikken. Hvis du savner læsestof til efterårets hyggeaftener foran pejsen, kan vi pege på en god portion spændende og gratis læsestof. Især hvis du vil være lidt klogere på vores udenlandske gæster. 
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Er hesteturisme den oversete juvel i dansk turisme?
 
På hesteryg ved stranden. (Foto: Feddet Strand Camping & Feriecenter)
 
 
 

Er hesteturisme den oversete juvel i dansk turisme?

Er hesteturismen den oversete juvel i dansk turismeindustri, der blandt andet kan skabe vækst i landdistrikterne? Det mener folkene bag Danmarks første branchedag for hesteturisme, der afholdes lørdag den 6. oktober på erhvervsskolen HANSENBERG i Kolding.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Kort nyt
 
 
 

Kort nyt

Næstved Arena får million-opgradering
 
Det skal være endnu lettere at arrangere store koncerter og events i Næstved Arena – SydkystDanmarks største sport- og koncertscene.
 
Midt i september kunne Sjællandske Dagblad fortælle, at politikerne i Næstved byråd vil afsætte 6 millioner kroner på anlægsbudgettet for 2019, sådan at arenaen kan få en opgradering.
 
"Det er meget positivt at et budgetforlig med alle partier involveret, har fundet det muligt at prioritere 6 mio. kr. til at styrke bygningsbeskaffenheden i Arena Næstved,” siger Jakob Brixvold, direktør for Næstved Arena.
 
I skrivende stund er den politiske proces endnu ikke afsluttet, og derfor kan Jakob Brixvold ikke gå i detaljer om, hvor der konkret skal sættes ind i Arenaen.
 
Det myldrer med Mercedes’ ved Møns Klint
 
Hvis du hen over sommeren har undret dig over, hvorfor det tilsyneladende myldrer med nye, smarte Mercedes-biler ved Møns Klint, så er der en god forklaring.
 
Mercedes har nemlig haft stor succes med en anderledes markedsføringskampagne under navnet City Escapes. Her har alle kvit og frit kunne låne den nye Mercedes A-Klasse til at ’flygte’ ud af København for at opleve natur og kultur i juli og august, og flere end 2.800 københavnere har benyttet sig af den mulighed.
 
Alle deltagere har samtidig afleveret et skema, hvor de har beskrevet, hvor de agtede at køre hen, og her var det såmænd Møns Klint, der blev det mest besøgte udflugtsmål. Det skriver Motormagasinet.dk
 
 
 
 
 
 
 
SydkystDanmark / Sydsjælland og Møn
 
 
 

SydkystDanmark / Sydsjælland og Møn

Forestil dig et land med stejle klinter, flade strandenge og kyst så langt øjet rækker. Med mageløse naturoplevelser og kulsort stjernehimmel. Og tilsæt så et kulørt strejf af danmarkshistorien samt lyden af nogle af Danmarks bedste handelsbyer suppleret med tårnhøj standard på både camping og gourmetrestauranter ... Så har du SydkystDanmark.
 
En naturrig og varieret del af Sjælland og fascinerende Møn.
 
Her begynder historierne - her begynder du ...
 
 
Her begynder historierne
 
 
 
 
 
youtubefacebookinstagram