Sommer med sol og sved på panden
 
 
 

Sommer med sol og sved på panden

Så er en vanvittig solrig sommer overstået og vi kan se tilbage på en højsæson, der på mange måder har givet sved på panden.
 
Det gode vejr har givet ekstra travlhed hos en række af vores turistaktører - mens det tilsyneladende uendelige solskin har været en streg i regningen for andre, der har måtte se gæsterne drage til stranden i stedet for.
 
Sommeren har også budt på mange muligheder for at møde vores område på tv. Lige fra Toppen af Poppen til Guld i Købstæderne. Men den største tv-begivenhed var, da PostNord Danmark Rundt lagde vejen forbi i august. DR sendte direkte fra etaperne og det gav masser af tv-tid med vores attraktioner - lige fra Næstved by til Møns Klint.
 
Men det var nok Kenneth i Råbymagle, der overraskede Tv-seerne mest.
 
I vores nyhedsbrev kan du læse, hvordan Kenneth fik den idé. Og så kan du læse, hvad arrangøren af Danmarks største cykelløb synes om vores værtskab her i SydkystDanmark.
 
Vi har i løbet af sommeren søsat en ny reklamekampagne, hvor seerne møder en perlerække af de største ildsjæle i SydkystDanmark - i vores nyhedsbrev kan du blive klogere på tankerne bag kampagnen og høre, hvad filmen har betydet for nogle af de medvirkende.
 
Endelig har vi her i august budt velkommen til Lars Bo Axelholm, der er vores nye pressechef. Med de nye kræfter vil vi gerne styrke indholdet i nyhedsbrevet, som nu får flere dybdegående artikler. Hvis du har ideer til emner og artikler, er du altid velkommen til at tage fat i Lars Bo.
 
God læselyst
 
Martin HH Bender
 
 
 
 
 
 
 
Hvordan gik sommeren 2018?
 
 
 

Hvordan gik sommeren 2018?

Bragende solskin og dejlig varmt badevand. Sommeren 2018 går over i historiebøgerne som den mest solrige nogensinde. Men har det gode vejr også betydet flere overnattende tyskere på campingpladsen eller skrigende teenagere i rutsjebanen? Vi har taget temperaturen hos en række af SydkystDanmarks turistvirksomheder.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Feriepartner Møn & Stevns: Tyskerne har fået nyt bookingmønster
 
 
 

Feriepartner Møn & Stevns: Tyskerne har fået nyt bookingmønster

Vi skal alle sammen have mere is i maven, lyder det fra Jesper Blomberg, direktør i Feriepartner Møn & Stevns. De tyskere, der gerne vil booke sommerhus i Danmark, opfører sig nemlig ikke længere ’som de plejer at gøre’, forklarer han. 

 

 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
”Turen gennem SydkystDanmark blev flottere end vi havde regnet med …”
 
 
 

”Turen gennem SydkystDanmark blev flottere end vi havde regnet med …”

SydkystDanmark lagde asfalt, grusveje og bakker til både 3. og 5. etape af årets udgave af PostNord Danmark Rundt. Løbsdirektøren hæfter sig ved det stærke samarbejde mellem Næstved, Faxe, Stevns og Vordingborg kommuner og glæder sig til at vende tilbage. Især fordi tv-optagelserne blev flottere, end han havde regnet med.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Vordingborg Erhverv: Cykelløb skaber vigtig opmærksomhed
 
 
 

Vordingborg Erhverv: Cykelløb skaber vigtig opmærksomhed

Både 3. og 5. etape i PostNord Danmark Rundt blev sendt direkte på DR, og dermed fik hr. og fru Danmark rig lejlighed til at se både naturen og en bred vifte af attraktioner i SydkystDanmark.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Sådan kom Kenneths halmballer fra Møn på landsdækkende tv
 
 
 

Sådan kom Kenneths halmballer fra Møn på landsdækkende tv

Landmand Kenneth Skov Madsen fra Råbymagle på Møn fik for alvor gjort reklame for Møn, da PostNord Danmark Rundt kom forbi - alt det krævede var en stor portion halmballer pakket ind i plastik, en frontlæsser og en god idé.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Ildsjæle markedsfører Sydsjælland og Møn i personlige reklamefilm
 
 
 

Ildsjæle markedsfører Sydsjælland og Møn i personlige reklamefilm

Et roligt tempo, nærvær og smukke billeder koblet sammen med personlige fortællinger. Det er ingredienserne i en serie anderledes reklamefilm fra VisitSydsjælland-Møn, der har opnået stor opmærksomhed. Filmene har allerede tiltrukket nye gæster.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Kort nyt
 
 
 

Kort nyt

Solid opbakning til STJERNEMØDER

SydkystDanmarks nye vækstprogram for erhvervsturisme – STJERNEMØDER – har fået en fantastisk modtagelse. Torsdag den 6. september mødes 25 engagerede partnere til kickoff på Jungshoved Præstegaard. LÆS MERE...

 

Hurtig udrykning 

På kun én uge i sommervarmen lykkedes det at stable en markedsføringskampagne på benene.

For at minde destinationens turister om, at der var masser af andre muligheder end kun at dase på stranden, blev der iværksat en kampagne for at øge besøgstallene hos destinationens attraktioner. LÆS MERE...

 

Masser af tv fra SydkystDanmark

Tv-kameraerne har snurret lystigt i SydkystDanmark hen over sommermånederne. 

I begyndelsen af august var det Danmarks Radio, der sendte direkte fra PostNord Danmark Rundt, og det gav flere timers direkte tv fra Næstved, Faxe, Stevns, Møn og Vordingborg. LÆS MERE...

 

Ny pressechef til VisitSydsjælland-Møn

Lars Bo Axelholm er pr. 1. august tiltrådt som ny pressechef hos VisitSydsjælland-Møn. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 2001 og har de seneste otte år arbejdet som selvstændig journalist. Lars Bo har bl.a. skrevet for Horestas magasin Visitor, Dansk Erhverv, Dansk Byggeri, B.T., Scleroseforeningen, og Forbrugerrådet Tænk. Ved siden af opgaverne hos VisitSydsjælland-Møn er Lars Bo redaktør på branchesitet Turisme.nu. 
 
 
 
 
 
 
 
SydkystDanmark / Sydsjælland og Møn
 
 
 

SydkystDanmark / Sydsjælland og Møn

Forestil dig et land med stejle klinter, flade strandenge og kyst så langt øjet rækker. Med mageløse naturoplevelser og kulsort stjernehimmel. Og tilsæt så et kulørt strejf af danmarkshistorien samt lyden af nogle af Danmarks bedste handelsbyer suppleret med tårnhøj standard på både camping og gourmetrestauranter ... Så har du SydkystDanmark.
 
En naturrig og varieret del af Sjælland og fascinerende Møn.
 
Her begynder historierne - her begynder du ...
 
 
Her begynder historierne
 
 
 
 
 
youtubefacebookinstagram