Og sommeren kom...
 
Den rullende turistinformation er atter på landevejene og har allerede taget hul på sæsonen.
 
 
 

Og sommeren kom...

Så kom den endelig, varmen. I en maj der fører sig frem som højsommer og sjældent har været så gavmild med solskinstimerne.
 
Også Folketinget har været i det gavmilde hjørne og kunne tidligere på måneden melde ud, at der allerede fra i år venter feriehusudlejerne en ordentlig forhøjelse af bundfradraget. Som en destination med mange og store feriehusområder har vi ventet på den afgørelse længe. For der er næppe tvivl om, at den vil booste feriehusudlejningen – og dermed overnatningstallene.
 
For turisterne er her jo. Men mange af vores overnatningssteder kan allerede nu melde alt udsolgt for højsæsonen, og det er ærgerligt. De seneste ugers sommervejr har nemlig sat ekstra fut under både danskernes og de udenlandske turisters lyst til at bruge ferien i Danmark. 
 
Herfra VisitSydsjælland-Møn trykker vi på alle kontakter for at øge fokus på vores destination. Vi går skridtet videre fra annoncering, kampagner og pressebesøg. I sidste måned havde vi et hold hollandske turoperatører på besøg i destinationen – og de var begejstrede.
 
Mød dem og mange flere herunder – god læselyst.
 
Martin HH Bender     
 
 
 
 
 
 
 
Større fradrag til feriehusejere
 
Større fradrag ved udlejning giver forhåbentlig flere feriehuse på markedet. Foto: Dancenter.
 
 
 

Større fradrag til feriehusejere

Måneders spænding blev udløst, da Folketinget tidligere på måneden vedtog at hæve det skattefrie beløb for udlejning af private feriehuse - og gevinsten var til at ta' og føle på. 
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Et fremstød for marked Holland
 
De hollandske turoperatører besøgte blandt andet Møn.
 
 
 

Et fremstød for marked Holland

Hollændere vil have pakkerejser! Derfor inviterede VisitSydsjælland-Møn en håndfuld hollandske turoperatører på produktkendskabstur. Og de var begejstrede.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
De brænder for SydkystDanmark
 
Køkkenchef Jonas Mikkelsen fra Hotel Frederiksminde er en af SydkystDanmarks ildsjæle.
 
 
 

De brænder for SydkystDanmark

Det brænder i SydkystDanmark i øjeblikket. Syv ildsjæle har på hver deres måde valgt at stå frem med deres helt personlige kærlighedshistorie om destinationen.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Meet The Norrmans
 
Iværksætterparret Anna og Lars Norrman har åbnet bed & breakfast på Stevns.
 
 
 

Meet The Norrmans

Godt et halvt år – mere skulle der ikke til, før det energiske værtspar The Norrmans, Anna og Lars, fik forvandlet grisesti og staldlænger til eksklusivt bed & breakfast.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Kort nyt
 
 
 

Kort nyt

GDPR – General Data Protection Regulative
I forbindelse med det nye EU-reglement har vi opdateret vores politik om behandling af personlige oplysninger. Vi opbevarer fx din mail og dit navn så vi kan udsende dette nyhedsbrev, og hvis du er en del af vores netværk, har vi også brug for at kunne kontakte dig vedrørende kommende møder. Vi opbevarer dine oplysningerne sikkert og deler dem ikke med andre. For at sikre at vi lever op til alle regler, samarbejder vi med Øernes Revision, som rådgiver på området.
Vi gør opmærksom på at dine oplysninger vil blive slettet, så snart du beder om det, og at du til enhver tid kan framelde dig nyhedsbrevet, i den forbindelse vil vi også slette dine oplysninger.
Du kan altid læse mere om vores politik og behandling af personlige oplysninger på vores hjemmeside under Erhverv & Presse.
 
 
 
 
 
 
 
SydkystDanmark / Sydsjælland og Møn
 
 
 

SydkystDanmark / Sydsjælland og Møn

Forestil dig et land med stejle klinter, flade strandenge og kyst så langt øjet rækker. Med mageløse naturoplevelser og kulsort stjernehimmel. Og tilsæt så et kulørt strejf af danmarkshistorien samt lyden af nogle af Danmarks bedste handelsbyer suppleret med tårnhøj standard på både camping og gourmetrestauranter ... Så har du SydkystDanmark.
 
En naturrig og varieret del af Sjælland og fascinerende Møn.
 
Her begynder historierne - her begynder du ...
 
 
Her begynder historierne
 
 
 
 
 
youtubefacebookinstagram