Når tallene taler
 
Kitesurfere ved Farø
 
 
 

Når tallene taler

Tre år er gået, siden VisitSydsjælland-Møn A/S så dagens lys. Siden er der sat rigtig mange skibe i søen, og som skrevet i den masterplan, der ligger til grund for vores virke, bad vi i vinter en række samarbejdspartnere evaluere på indsatsen. De tilbagemeldinger er noget af det, du kan læse om i det her nyhedsbrev.   
 
Derudover er vi stolte af at kunne tage hul på sæsonen med hele 55 bemandede turistinformationer. Og lige om hjørnet venter et rigtig godt tilbud, der skal klæde dem endnu bedre på til turisterne.
 
På Stevns tæller de også… Partner 1, partner 2… 70 partnere er de oppe på nu i det partnerprogram, der skal bakke op om verdensarven og være med til at løfte hele kommunen.
 
Og så har tal været det helt store samtaleemne omkring SydkystDanmarks største attraktion, BonBon-Land. Det seneste regnskab fik pressen ud i mange fantasifulde overskrifter. Men det er ok, siger direktør Mattis Willms - han har en plan!
 
Rigtig god fornøjelse
 
Martin HH Bender
 
 
 
 
 
 
 
Topkarakter til VisitSydsjælland-Møn
 
Den blå farve, der er inspireret af havet langs SydkystDanmarks mange kyster, er blevet et af Destinationens vartegn.
 
 
 

Topkarakter til VisitSydsjælland-Møn

Halvvejs i den fireårige aftaleperiode mellem de fire kommuner i SydkystDanmark blev indsatsen fra VisitSydsjælland-Møn evalueret. Resultatet var meget positivt, og arbejdet med at booste Sydsjælland og Møn som én samlet destination fortsætter i turbo-gear.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Partnerskaber løfter Stevns
 
Den millioner af år gamle klint er trækplastret - nu skal hele området lukrere på berømmelsen.
 
 
 

Partnerskaber løfter Stevns

En UNESCO-certificering forpligter. Og på Stevns har man taget opgaven på sig og forsøger via et ambitiøst partnerprogram at skabe udvikling for hele lokalområdet.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Ny viden til turistinformationer
 
Turistinformationerne kan nu komme på rundtur i SydkystDanmark via internettet
 
 
 

Ny viden til turistinformationer

SydkystDanmark har ved starten af 2018 rundet 55 bemandede turistinformationer. Kursusdage og produktkendskabsture er stadig en del af pakken, og nu får medarbejderne også tilbudt en række e-learning moduler, der skal ruste dem endnu bedre til den gode turismeservice.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Femårsplan skal styrke BonBon-Land
 
Den glade Victor Vandorm inviterer denne sæson BonBon-Lands gæster med en tur i virtual reality. FOTO: BonBon-Land
 
 
 

Femårsplan skal styrke BonBon-Land

Om få dage, 27. april, står Hundeprutten, Svend Svingarm og alle deres festlige venner atter klar til at modtage børn og barnlige sjæle i BonBon-Land. Og efter nogle år, hvor bumpene på rutsjebanen har været vel store, er der nu begrundet optimisme hos den populære forlystelsesparks administrerende direktør Mattis Willms.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Kort nyt
 
 
 

Kort nyt

Ny i bestyrelsen
Ved årets generalforsamling i VisitSydsjælland-Møn er Lars Børsting, direktør i Næstved Cityforening, indtrådt i bestyrelsen. Lars Børsting er desuden formand for Horesta Natteliv samt for bestyrelsen for Crazy Daisy. Direktør og godsforvalter Jens Risom trådte samtidig ud. 
 
Turistbilen ruller igen
Også i år er det lykkes at lave en sponsoraftale om en rullende turistinformation. SydkystDanmarks "blå bil" bliver i år en Nissan Qashqai, som er stillet til rådighed af Autoforum Vordingborg. Sidste år var den rullende turistinformation ude til over 30 events over hele destinationen.
 
Fokus på SydkystDanmark
Årets pressebesøg i SydkystDanmark er godt i gang. Således valgte det verdenskendte magasin National Geographic at lægge vejen forbi Møn nogle bidende kolde dage i marts. Trods både sne og stiv kuling var journalist og fotograf meget begejstrede for besøget, som til efteråret udkommer på tryk.  
 
Midler til udvikling
I øjeblikket ruller projektet TourismX over landet. Projektet er et innovationsprojekt under Dansk Kyst- og Naturturisme, der arbejder med at udvikle ideer til fremtidens turisme. Er du nysgerrig på projektet, kan du læse mere her
 
 
 
 
 
 
 
SydkystDanmark / Sydsjælland og Møn
 
 
 

SydkystDanmark / Sydsjælland og Møn

Forestil dig et land med stejle klinter, flade strandenge og kyst så langt øjet rækker. Med mageløse naturoplevelser og kulsort stjernehimmel. Og tilsæt så et kulørt strejf af danmarkshistorien samt lyden af nogle af Danmarks bedste handelsbyer suppleret med tårnhøj standard på både camping og gourmetrestauranter ... Så har du SydkystDanmark.
 
En naturrig og varieret del af Sjælland og fascinerende Møn.
 
Her begynder historierne - her begynder du ...
 
 
Her begynder historierne
 
 
 
 
 
youtubefacebookinstagram