I kom, I så, I sejrede!
 
Til kamp for turismen! Omkring 250 engagerede gæster deltog onsdag 31. januar på SydkystDanmarks nytårskonference 2018
 
 
 

I kom, I så, I sejrede!

Først og fremmest tak for et brag af en konference… Tak for jeres store opbakning og store entusiasme undervejs. Vi kunne melde fuldt hus med omkring 250 deltagere, der bidrog aktivt med spørgsmål og input til både debatter og oplæg, og vi kunne endnu engang kåre SydkystDanmarks bedste Turismeinitiativ 2017 - Møns flotte nattehimmel. 
 
Nu er vi atter trukket i arbejdstøjet. Vi har netop skudt vores danmarkskampagne i gang, hvor vi er væsentlig tidligere ude i år end de foregående år. Det samme gælder for øvrigt på vores udenlandske markeder, hvor der allerede er fuld gang i kampagnerne i Tyskland, Holland og Sverige.
 
Og så er starten netop gået for vores store kultursamarbejde, CulturePoint. Det er et vanvittig spændende projekt, der samler kulturtilbuddene i SydkystDanmarks fire kommuner samt på Lolland og Falster.  Vi glæder os – og det kan du også roligt gøre.
 
Rigtig god læselyst
 
Martin HH Bender
 
 
 
 
 
 
 
Dark Sky vandt årets turismepris
 
Projektet Dark Sky modtog SydkystDanmarks turismepris - her Jens Grønager, Tom Axelsen, Mikael Smed og Ole Eskling. Foto: Tony Nielsen
 
 
 

Dark Sky vandt årets turismepris

Den kulsorte nattehimmel over Møn og Nyord har fået endnu en stjerne. Projektet Dark Sky fik i onsdags tildelt titlen som SydkystDanmarks bedste Turismeinitiativ 2017.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Stor opbakning til SydkystDanmarks nytårskonference
 
Publikum deltog aktivt i afstemninger om turismen.
 
 
 

Stor opbakning til SydkystDanmarks nytårskonference

Godt 250 tilmeldte var med til at skabe en revolutionær turismefest i Næstved. Mange kloge ord blev sagt, og mange gode ideer blev født. Nu bærer vi dem videre.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Tæl point med CulturePoint
 
Koldkrigsmuseum Stevnsfort er en af de mange attraktioner, der står klar med gode tilbud under CulturePoint.
 
 
 

Tæl point med CulturePoint

Et samarbejde mellem en række kulturinstitutioner på Sydsjælland, Møn, Lolland og Falster skal booste interessen for museer og kulturtilbud. Gevinsten for den besøgende er et pointsystem med gode tilbud.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Stort potentiale i kulturturister
 
Både danske og udenlandske turister rejser i stigende grad efter kulturoplevelser.
 
 
 

Stort potentiale i kulturturister

Det er ikke kun strand og natur, der sælger hos turisterne. Kulturoplevelser klatrer hastigt op ad ønskelisten, når destinationen scannes for muligheder – og især én gruppe udgør et stort potentiale.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Nyt turistkatalog på gaden
 
SydkystDanmarks nye katalog er på gaden fra i dag. Foto Tage Klee
 
 
 

Nyt turistkatalog på gaden

SydkystDanmarks katalog er netop udkommet. Det er i år et anderledes katalog med masser af læsestof, og du kan allerede nu læse det på sydkystdanmark.dk
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Kort nyt
 
 
 

Kort nyt

Forårskampagnen kører
SydkystDanmarks forårskampagne på det danske marked er skudt i gang. Kampagnen er i år igangsat tidligere på sæsonen end de foregående år og kører i øjeblikket som bannerreklamer og video via google adwords og de sociale medier.
 
Feddet er atter Superplatz
Feddet Strand Camping & Feriepark kan også i 2018 smykke sig med titel af Superplatz. Udnævnelsen er i regi af organisationen ADAC, der i alt har tildelt den eftertragtede titel til fire danske pladser. Kun 109 pladser i hele Europa lever op til kravet om Superplatz.
 
Løft til partnerskab med verdensarv
Virksomheder og organisationer, som vil være ven med verdensarven på Stevns får nu bedre muligheder og flere fordele. Stevns Erhvervsråd og Verdensarv Stevns er gået sammen om et stort løft af partnerprogrammet. De nye muligheder blev præsenteret på partnerskabets nytårkur tidligere på ugen.
 
Nye regler for skiltning
Regeringen er på vej med et lovforslag, der vil lempe reglerne for skiltning udenfor byområder. Lovforslaget lægger bl.a. op til, at der må skiltes med mindre skilte i byer med op til 3.000 indbyggere. Brancheorganisationen HORESTA forsøger at udvide forslaget til byer med op til 20.000 indbyggere.   
 
 
 
 
 
 
 
SydkystDanmark / Sydsjælland og Møn
 
 
 

SydkystDanmark / Sydsjælland og Møn

Forestil dig et land med stejle klinter, flade strandenge og kyst så langt øjet rækker. Med mageløse naturoplevelser og kulsort stjernehimmel. Og tilsæt så et kulørt strejf af danmarkshistorien samt lyden af nogle af Danmarks bedste handelsbyer suppleret med tårnhøj standard på både camping og gourmetrestauranter ... Så har du SydkystDanmark.
 
En naturrig og varieret del af Sjælland og fascinerende Møn.
 
Her begynder historierne - her begynder du ...
 
 
Her begynder historierne
 
 
 
 
 
youtubefacebookinstagram