Vi glæder os i denne tid...
 
PostNord Danmark Rundt kommer i 2018 til SydkystDanmark. Foto: PostNord Danmark Rundt
 
 
 

Vi glæder os i denne tid...

Snart samles familien Danmark traditionelt om julebordet, og freden sænker sig over det ganske land. I VisitSydsjælland-Møn har vi længe kigget fremad mod sæson 2018. Det bliver et travlt år med mange spændende events og aktiviteter.
 
Noget af det, vi allerede nu glæder os til, er at se cykelklassikeren PostNord Danmark Rundt rulle gennem SydkystDanmark. Løbet starter 1. august, og 3.-5. august ruller feltet gennem vores landsdel.
 
Dernæst glæder vi os til at hilse på SydkystDanmarks tre nye borgmestre. Da borgmestrene indgår som en del af VisitSydsjælland-Møns bestyrelse, må vi samtidig sige farvel til de tre, som nu skal videre. Jeg vil i den forbindelse gerne rette en stor tak til Mogens Haugaard Nielsen, Knud Erik Hansen og Michael Seiding Larsen, der nu træder ud. De to førstnævnte var med til at træffe beslutningen om etableringen af VisitSydsjælland-Møn, og Michael Seiding Larsen viste sig som en dygtig aftager efter Knud Larsen. Tak for jeres store opbakning og rigtig god vind fremover.
 
Rigtig glædelig jul og godt nytår
 
Martin HH Bender
 
 
 
 
 
 
 
PostNord Danmark Rundt 2018
 
PostNord Danmark Rundt havde i 2016 etapestart i Karrebæksminde.
 
 
 

PostNord Danmark Rundt 2018

Så er det ganske vist – cykelklassikeren PostNord Danmark Rundt kommer gennem SydkystDanmark i 2018. Hele tre dage kan feltet opleves på Sydsjælland, Møn og Lolland-Falster.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Turismen fik tre nye borgmestre
 
 
 

Turismen fik tre nye borgmestre

Tre nye og én ”gammel” blev resultatet af november måneds kommunalvalg. Dermed har turismen i SydkystDanmark fået nye frontfigurer, du kan møde dem her. 
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Arena Næstved er klar til 2018
 
Den store Arena Næstved har masser på programmet i 2018.
 
 
 

Arena Næstved er klar til 2018

Det er nu fire måneder siden, Jakob Brixvold tog turen fra festivalernes og spillestedernes interesseorganisation Dansk Live til Arena Næstved. Det har været fire arbejdsomme måneder med omlægning og fremsyn – og nu har han en plan.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Nyt "I" til turistinformationerne
 
Det grønne "I" med danmarkslogoet udgår til fordel for det klassiske turist-I
 
 
 

Nyt "I" til turistinformationerne

Fra næste sæson bliver turisterne i SydkystDanmark mødt af en ny informationstavle. Det grønne ”I” er blevet erstattet af et nyt. 
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Tak for året der gik
 
Overnatningstal, besøgstal, eksponeringstal... tal og statistikker har fyldt rigtig godt i 2017.
 
 
 

Tak for året der gik

2017 går på hæld - et år der i dén grad blev præget af tal og statistikker. Fra VisitSydsjælland-Møn ønsker vi god jul med et lille udpluk af tal fra året, der gik.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Kort nyt
 
 
 

Kort nyt

Heino Knudsen formand for Region Sjælland
Det bliver socialdemokraten Heino Knudsen fra Lolland, der ved årsskiftet overtager formandsposten for Region Sjælland. Heino Knudsen kommer bl.a. med en baggrund som formand for Kultur- og Fritidsudvalget i Lolland Kommune.
 
Farvel til Jens Stenbæk
Efter 20 år i politik meddelte den tidligere regionrådsformand Jens Stenbæk (V) tidligere på året, at han ikke ønskede at genopstille. Der skal fra VisitSydsjælland-Møn lyde et tak for samarbejdet og et ønske om alt godt fremover.
 
Hyggelig jul på Møn
VisitDenmark har i år brugt julen som en anledning til at sætte fokus på dansk hygge. Bag lågerne i årets internationale julekalender gemmer sig således 24 hyggelige steder fra hele Danmark. SydkystDanmark er også en del af hyggen – her er Møn udvalgt til at repræsentere destinationen. Møn gemmer sig bag låge nr. 2. Se hele julekalenderen her 
 
Stor anerkendelse til Stevns
Stevns Klint verdensarv er netop blevet evalueret af IUCN, International Union of the Conversation of Nature. Det er de rådgivere, UNESCO bruger i arbejdet med natursteder på verdensarvslisten, og resultatet gav de bedst mulige vurderinger på alle parametre og bl.a. kommentaren ”highly effective” om det samarbejde, der er mellem organisationerne bag verdensarvsarbejdet.
 
 
 
 
 
 
 
SydkystDanmark / Sydsjælland og Møn
 
 
 

SydkystDanmark / Sydsjælland og Møn

Forestil dig et land med stejle klinter, flade strandenge og kyst så langt øjet rækker. Med mageløse naturoplevelser og kulsort stjernehimmel. Og tilsæt så et kulørt strejf af danmarkshistorien samt lyden af nogle af Danmarks bedste handelsbyer suppleret med tårnhøj standard på både camping og gourmetrestauranter ... Så har du SydkystDanmark.
 
En naturrig og varieret del af Sjælland og fascinerende Møn.
 
Her begynder historierne - her begynder du ...
 
 
Her begynder historierne
 
 
 
 
 
youtubefacebookinstagram