Viva la Revolution
 
2018 starter med et brag - tilmeld dig allerede nu SydkystDanmarks Nytårskonference 2018
 
 
 

Viva la Revolution

Glæd dig! Der er en revolution på vej i dansk turisme. Nye globale spillere bringer vækst og investeringslyst, og digitale markedsføringsværktøjer giver nye kunder. De tendenser - og meget mere - tager vi fat på, når SydkystDanmarks Nytårskonference 2018 slår portene op 31. januar. Vi kigger på, hvordan vi skaber nye muligheder lokalt, hvilke trends der er på vej, og hvordan vi løser billet til vækstlokomotivet.
 
For SydkystDanmark har næppe stået stærkere rustet til turismen end nu. Men skal vi for alvor hive turismen op af andedammen, kræver det, at vi tænker turismen ud af boksen og sætter nye mål, som er større end turismen selv.
 
I dette nyhedsbrev kan du også læse en rigtig god nyhed for især vores campingpladser og ikke mindst eksempler på, hvordan turismen er med til at skabe arbejdspladser i vores lokalområder.
 
God læselyst
 
Martin HH Bender
 
 
 
 
 
 
 
Nytårskonferencen 2018
 
Camønoen blev årets turismeinitiativ 2016 - du kan være med til at indstille kandidater for 2017. Foto: Per Rasmussen
 
 
 

Nytårskonferencen 2018

Dansk turisme står overfor en ny storhedstid, og det afspejler sig både lokalt og regionalt. Det udfordrer de traditionelle turismepolitikker og øger behovet for at tænke nyt. Bliv klogere på det – og meget, meget mere på SydkystDanmarks Nytårskonference 2018.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Regeringsaftale gavner campingpladser
 
En lempelse af afgifter på bl.a. vand og el kommer til at pynte på bundlinjen hos mange af Danmarks campingpladser.
 
 
 

Regeringsaftale gavner campingpladser

Regeringen indgik 12. november en aftale om erhvervs- og iværksætterinitiativer. En aftale med masser af fokus på turismen og ikke mindst massive besparelser for landets campingpladser. 
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Turismen skaber arbejdspladser
 
Rødvig Kro & Badehotel er en af destinationens arbejdspladser, der har fået flere medarbejdere.
 
 
 

Turismen skaber arbejdspladser

118.000 fuldtidsstillinger. Så mange job tegner turismen i Danmark ifølge VisitDenmark sig for årligt. Det er et område i vækst, hvor især yderområderne nyder godt af mulighederne. Også på Sydsjælland og Møn.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Ny viden til turistinformationerne
 
SydkystDanmarks turistinformationer får større lokalkendskab med flere produktkendskabsture og et brætspil om destinationen.
 
 
 

Ny viden til turistinformationerne

SydkystDanmarks 44 turistinformationer gennemgik hen over sommeren et servicetjek. Generelt klarede de sig rigtig godt, og nu skal kurser, produktudvikling og ikke mindst et spil gøre dem endnu bedre.  
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Nyt fra sydkystdanmark.dk
 
Efterårskampagnen skabte myldretid på sydkystdanmark.dk - og så er det snart jul!
 
 
 

Nyt fra sydkystdanmark.dk

Sydkystdanmark.dk udbygges løbende og har bl.a. fået en shoppingside. Siden indgår i en række af nye tematiserede initiativer. Og så nærmer julen sig, og SydkystDanmarks julemarkeder er allerede godt i gang. 
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Kort nyt
 
 
 

Kort nyt

Ny udviklingsdirektør til Region Sjælland
1. oktober tiltrådte Carsten Krabbe som udviklingsdirektør for Region Sjælland. Carsten Krabbe kommer fra en stilling som enhedschef for Vækst og Viden i Region Hovedstaden, hvor han bl.a. har haft ansvaret for udvikling og drift af Greater Copenhagen-samarbejdet. I Region Sjælland kommer Carsten Krabbe til at stå for erhvervsudvikling (herunder turisme), uddannelse, trafik, grøn omstilling og internationalt samarbejde. 
 
DDS samarbejdet fortsætter i 2018
Samarbejdet i De Danske Sydhavskyster fortsætter i 2018. Samarbejdet er et markedsføringssamarbejde mellem de fire kommuner i SydkystDanmark, Stevns, Faxe, Næstved og Vordingborg samt de to kommuner på Lolland-Falster, Lolland og Guldborgsund. Derudover indgår flere af områdets større aktører i samarbejdet. Samarbejdet dækker en bred markedsføring i Danmark og på de udenlandske markeder.
 
Tilfredshedsanalyse af Møn
Dansk Kyst- og Naturturisme har været ude og tjekke gæsternes tilfredshed på en række destinationer i Danmark, herunder Møn. Har du ikke allerede læst resultatet, kan du se hele rapporten her
 
 
 
 
 
 
 
SydkystDanmark / Sydsjælland og Møn
 
 
 

SydkystDanmark / Sydsjælland og Møn

Forestil dig et land med stejle klinter, flade strandenge og kyst så langt øjet rækker. Med mageløse naturoplevelser og kulsort stjernehimmel. Og tilsæt så et kulørt strejf af danmarkshistorien samt lyden af nogle af Danmarks bedste handelsbyer suppleret med tårnhøj standard på både camping og gourmetrestauranter ... Så har du SydkystDanmark.
 
En naturrig og varieret del af Sjælland og fascinerende Møn.
 
Her begynder historierne - her begynder du ...
 
 
Her begynder historierne
 
 
 
 
 
youtubefacebookinstagram