Ej blot til lyst
 
Vejret kan vi ikke trylle med, men der skal arbejdes lidt med SydkystDanmarks turistservice
 
 
 

Ej blot til lyst

”God service, fantastiske butikker og en virkelig dejlig oplevelse”. Det er nogle af de tilbagemeldinger, SydkystDanmark har fået hen over sommeren fra nogle af de gæster, der har besøgt destinationen. Desværre er der også oplevelser, der trækker den anden vej – fx har vi flere eksempler på gæster, der husker SydkystDanmark for dårlig service.

Og her ligger en tikkende bombe. For den moderne turist nøjes ikke med at gå hjem og brokke sig til naboen. Han eller hun deler i stedet straks den dårlige oplevelse på Facebook eller laver en arrig anmeldelse på Google, Trustpilot eller andre ratingsites.  
 
Der er plads til forbedringer, men heldigvis også mange positive tilkendegivelser. Vi samler det hele og arbejder allerede nu på at kunne gøre det endnu bedre – både resten af sommeren og næste år.
 
God sensommer
 
Martin HH Bender
 
 
 
 
 
 
 
I turistens hemmelige tjeneste
 
SydkystDanmarks hemmelige turist har tjekket service i en række turistinformationer hen over sommeren.
 
 
 

I turistens hemmelige tjeneste

SydkystDanmark har gennemgået det helt store serviceeftersyn denne sommer. Udvalgte gæster samt nogle af VisitSydsjælland-Møns medarbejdere har ageret mystery shoppers på turismeområdet hen over sommeren.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
God mad og dejlig service
 
Man spiser godt i Næstved, og de mange shoppinggader faldt i god jord hos SydkystDanmarks gæster
 
 
 

God mad og dejlig service

God service, lækre butikker og dejlig mad kan løfte enhver ferie. Et par af SydkystDanmarks gæster besøgte blandt andet Næstved, og der var begejstring over hele linjen.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Turisten hævner sig online
 
Koldkrigsmuseum Stevnsfort får topkarakter af gæsterne.
 
 
 

Turisten hævner sig online

Vi booker vores ferie online, og vi går også på nettet, når vi skal tjekke kvaliteten af overnatningssteder, restauranter og attraktioner. Men når vi selv står i værtsrollen, glemmer vi at nurse ratingmaskinerne.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Dannebrog fejres i Vordingborg
 
Kong Valdemar Sejrs kongeborg i Vordingborg kommer til at spille en central rolle i fejringen af Danmarks flag.
 
 
 

Dannebrog fejres i Vordingborg

I 2019 er det 800 år siden, at Dannebrog dalende ned fra himlen over Estland og dermed satte trumf på Vordingborg-kongen Valdemar Sejrs felttog. Det vil Danmarks Borgcenter markere med en kæmpe jubilæumsfest.  
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Agro-turisme… en niche i vækst
 
Madeventet fransk forår trækker hvert forår tusindvis af gæster til SydkystDanmark
 
 
 

Agro-turisme… en niche i vækst

Spanien gør det, Italien gør det, og Virginia i USA gør det – sælger masser af turisme på landbrug og dugfriske produkter. Det skaber omsætning til hele nærområdet. Men hvad skal der egentlig til for at importere ideen?  

 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Kort nyt
 
 
 

Kort nyt

Flere overnattende turister
Det går stadig den rigtige vej for SydkystDanmarks overnatninger. Fra juni 2016 – maj 2017 overnattede 823.488 gæster i SydkystDanmark (feriehuse ikke medregnet) og det er samlet set en stigning på omkring 5 procent i forhold til samme periode målt for 2015 - 2016.  Til sammenligning ligger landsgennemsnittet på 2 procent.
 
SydkystDanmark præger top 10
4 af Region Sjællands 10 mest besøgte attraktioner ligger i SydkystDanmark. Det fremgår af VisitDanmarks tal fra 2016, hvor vandlandet Lalandia indtager førstepladsen med BonBon-Land på 2. pladsen. Som nr. 7 ligger Danmarks Borgcenter fulgt af Gavnø Slot og Liselund Gl. Slot. 
 
Xterra World Tour på Møn
Xterra Danmarks hårdeste offroadstævne, Xterra, har for alvor fået fodfæste på Møn, der i weekenden 2. og 3. september atter lægger bakker til sveddryppende udskejelser for både de professionelle og hardcore motionister. Som noget nyt i 2017 afgøres også Xterra World Tour, når de professionelle udøvere kaster sig ned af skrænterne på mountainbike.
Læs mere om stævnet her
 
Ny praktikant
14. august tiltræder Stephanie Hamilton som praktikant hos VisitSydsjælland-Møn. Stephanie har en fireårig Bachelor of Art fra Tourism Management i Skotland og er i gang med sin kandidat i turisme fra Aalborg Universitet i København. 
 
 
 
 
 
youtubefacebookinstagram