Camping går aldrig af mode
 
SydkystDanmarks turistchef Martin HH Bender var allerede i en ung alder en ivrig campist
 
 
 

Camping går aldrig af mode

SydkystDanmarks campingpladser står for over 52 procent af vores overnatninger, og det er næppe helt tilfældigt. For det første har vi nogle rigtig gode pladser, der markerer sig flot på høj kvalitet. Vi har nogle meget forskellige pladser, der spænder bredt i både beliggenhed, udformning og tilbud – og så er camping helt fantastisk til familieferien. 
 
Tag med på camping og mød nogle af de gæster, der er med til at løfte vores statistikker. Læs også om de trends, der rører sig på markedet for vogne, og kom med, når SydkystDanmark går til filmen i både ind- og udland. Og ikke mindst - Møn har gjort det igen! I sidste måned fik Møn og omegn en blåstempling af UNESCO for sin unikke natur. Stort tillykke. 
 
God læselyst og god ferie
 
Martin HH Bender
 
 
 
 
 
 
 
Ud under åben himmel
 
Hans Erik Rasmussen og Inge Hemsø fra Maribo nyder ferien på Vemmetofte Strand Camping med familien og søsterens barnebarn Vitus.
 
 
 

Ud under åben himmel

Camping går tilsyneladende aldrig af mode. Det gamle villatelt har godt nok fået en makeover, og flere tager det rullende feriehjem med på slæb. Men ud skal vi – og gerne i Danmark!
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Må man ta' hunden med sig ind på pladsen?
 
Kate Jensen har camperet, siden hun var helt ung. Nu er traditionen ført videre til søn og svigerdatter og ikke mindst deres hunde Gucci og Chanel.
 
 
 

Må man ta' hunden med sig ind på pladsen?

Camping er børn og voksne og hunde og kanariefugle. I hvert fald på Vemmetofte Strand Camping, hvor de firbenede nyder ferien lige så meget som dem på to.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Autocamperne kommer
 
En autocamper koster typisk fra 300.000 kr i Danmark. Men salget er stigende, og Dansk Camping Union forventer fortsat vækst gennem 2017.
 
 
 

Autocamperne kommer

Den klassiske campingvogn har fået benhård konkurrence af den integrerede løsning med bil og camper i ét. Autocamperen er kort sagt ved at overtage markedet, og 2017 tegner sig som rekordår for den rummelige feriebolig.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
International hæder til Biosfære Møn
 
 
 

International hæder til Biosfære Møn

Natur i verdensklasse med et helt unikt dyre- og planteliv og ikke mindst engagerede mennesker i lokalområdet. Det har Møn og de omkringliggende øer, og det har UNESCO nu belønnet med en flot udnævnelse.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Spot on Bed & Breakfast på Stevns
 
Hjemlig hygge og en snak med de lokale, det foretrækker mange turister, når de skal vælge overnatning.
 
 
 

Spot on Bed & Breakfast på Stevns

Bed & Breakfast er en populær overnatningsform. Turisten er tæt på lokalsamfundet og får den nære ferieoplevelse. Så nu sættes der sport på SydkystDanmarks små overnatningssteder.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
SydkystDanmark i den bedste sendetid
 
Danmarks Radio tog til Møn for at filme kollegerne fra ZDF under optagelsen af krimien "Tod eines Mädchens"
 
 
 

SydkystDanmark i den bedste sendetid

Især Møns dramatiske natur danner jævnligt kulisse for film- og tv-optagelser. Senest har den store tyske tv-station ZDF brugt området til en krimi. Og det kan bruges i destinationens markedsføring.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Kort nyt
 
 
 
Royale gæster på Danmarks Borgcenter
Danmarks Borgcenter i Vordingborg havde lørdag 1. juli dobbelt royalt besøg. Både Hendes Kongelige Højhed Dronning Margrethe og den noget ældre og længst afdøde vikingekonge Harald Klak gæstede nemlig borgcentret. Harald Klak regerede i 800-tallet og efterlod sig et prægtigt gravgods, der i øjeblikket kan beses i Borgcentret i forbindelse med udstillingen "Vikingernes Metropol".
 
Nye medarbejdere i VisitSydsjælland-Møn
VisitSydsjælland-Møn har pr. 1. juli ansat Michael Kaiser i en tidsbegrænset stilling som marketing trainee. Michael er uddannet cand merc i markedsføring.
1. august tiltræder Natasja Jakobsen som ny marketingassistent. Natasja kommer med en professionsbachelor i Medieproduktion og Ledelse fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole samt en uddannelse som multimediedesigner.  
 
 
 
 
 
youtubefacebookinstagram