Hvor kan du gøre en forskel?
 
 
 

Hvor kan du gøre en forskel?

Forleden lukkede Folketinget ned for sommeren, og lige rundt om hjørnet ringer det ud for alle landets skolebørn. Danmark er på vej på sommerferie. For SydkystDanmarks mange aktører i turismebranchen er det starten på årets allertravleste uger, og der er pres på både logistikken og det personlige overskud. 
 
Så er det godt at vide, at vores turistservices er godt klædt på til opgaven. Hen over foråret har de fået tilbud om kurser i service samt en rundtur til nogle af destinationens mest populære attraktioner.
Service er altafgørende for den gode turismeoplevelse. Og lige her ligger Danmark i den tunge ende af statistikken. Som medlem af Danske Destinationer kan vi se, at vi ligger under de EU-lande, vi sammenligner os med. Særligt i forholdet mellem pris og kvalitet – herunder service. Så skal vi også fremover øge besøgstallet i SydkystDanmark, skal der skrues endnu mere på charmeknappen og ydes den lille ekstra indsats.
 
Det tror vi heldigvis godt I kan derude i sommerlandet!
 
God læsning – og rigtig god sommer.
 
Martin HH Bender  
 
 
 
 
 
 
 
44 turistinfo’er står klar til sommerens turister
 
Annette Rasmussen fra Jungshoved Præstegård og Anne-Grethe Rosted fra Faxe/Haslev Biblioteker blev lidt klogere på kanosejlads, da de var på produktionskendskabstur i SydkystDanmark.
 
 
 

44 turistinfo’er står klar til sommerens turister

Det grønne i har bredt sig over SydkystDanmark, der nu dækker 44 turistservices fra campingpladser til boghandlere. Og det er veluddannede folk, der tager imod.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Frivillige går sammen om turismeservice
 
Nils Natorp kunne som formand for Møn-Sydsjælland Turistforening byde House of Møn velkomment, her flankeret af Vordingborgs borgmester Michael Seiding Larsen og Elly Nielsen, formand for Møns Handelsstands Forening.
 
 
 

Frivillige går sammen om turismeservice

Gennem foråret er to nye turistinformationer spiret frem, og et tredje er på vej. Alle drevet af frivillige. Og det er en gevinst for både turisterne og de tilknyttede ildsjæle, mener de.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
SydkystDanmark til lands, til vands og i damebladene
 
En række lækre, svenske magasiner og dameblade kommer de kommende uger til at bugne med gode historier fra SydkystDanmark.
 
 
 

SydkystDanmark til lands, til vands og i damebladene

Forårets presseindsats har været stor, og det har givet rigtig flotte omtaler i både aviser, magasiner og ikke mindst på tv og web.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Ny direktør skal løfte Næstved Arena
 
 
 

Ny direktør skal løfte Næstved Arena

1 august tiltræder Jakob Brixvold som ny direktør for Arena Næstved, der dermed er klar til at tænke fremad. Og der er stort potentiale i arenaens fremtid, mener bestyrelsesformand Carsten Haurum.  
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Turisterne får nyt vandsportscenter i Stevns
 
Gå på undervandssafari i hulerne under Stevns Klint. UNESCO verdensarven kan fra juli opleves både til lands og ikke mindst til vands.
 
 
 

Turisterne får nyt vandsportscenter i Stevns

Det tidligere turistkontor på havnen i Rødvig genåbner i juli som vandsportscenter med bl.a. kajakundervisning, dykning og undervandsjagt. 
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
El-får klipper græsset på Feddet
 
Hvad skal kræet hedde? SydkystDanmark kører i disse dage konkurrence på Facebook for at navngive Feddet Strand Camping & Ferieparks to nye plæneklipper-får.
 
 
 

El-får klipper græsset på Feddet

Feddet Strand Camping & Feriepark har fået et par nye husdyr. Et samarbejde med Gardena og XL-Byg har sat to elektriske robot-får på græs mellem campinghytterne.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
youtubefacebookinstagram