God sæsonstart – sådan da…
 
 
 

God sæsonstart – sådan da…

Påsken er vel overstået, og sæson 2017 tegner rigtig godt – sådan da. For flere af vores overnatningssteder melder allerede alt udsolgt i højsæsonen. Vi er glade på deres vegne, men også en smule bekymrede. For hvor skal turisterne så tage hen…? Helst ikke til den anden ende af landet. 
 
Det rejser atter engang spørgsmålet om, hvorvidt vi har overnatningssteder nok. Og især udlejningssommerhusene er en mangelvare i højsæsonen. Pt. er vi derfor ved at igangsætte en kampagne for at få flere feriehuse på markedet.
 
Vi arbejder også benhårdt på at forlænge sæsonen på begge sider af sommerferien til gavn for de mange, der arbejder for og med turisme, herunder ikke mindst de, der allerede lejer deres feriebolig ud.
 
- Og så er den rullende turistinformation, turistbilen, atter klar til at trille ud i sommerlandet.
 
Alt det og meget mere kan du læse om i denne måneds nyhedsbrev.
 
God læselyst.
 
Martin HH Bender 
 
 
 
 
 
 
 
Sæsonen kom godt i gang
 
 
 

Sæsonen kom godt i gang

Trods kulde og blæst startede turistsæsonen 2017 rigtig godt for SydkystDanmark, og mange aktører og seværdigheder melder om stor interesse for den kommende sæson.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Sommerhuse søges
 
 
 

Sommerhuse søges

Tjen 21.400 skattefrit og lige ned i lommen ved at leje sommerhuset ud. SydkystDanmark mangler ferieboliger, og nu skal en række informationsmøder lokke flere udlejere på banen.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Tag en taxi til store vandoplevelser
 
 
 

Tag en taxi til store vandoplevelser

I begyndelsen af juni ser et nyt turismekoncept SydkystDanmark. Med base i Stevns starter Espen Andersen Danish Water Taxi for både turister og erhvervsfolk.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Nu kører kampagnerne
 
 
 

Nu kører kampagnerne

SydkystDanmarks kampagne målrettet det danske marked er skudt i gang, og i det hele taget er der fuld fart på diverse kampagner på det danske, svenske, tyske og hollandske marked.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
SydkystDanmark på spisesedlen #3
 
 
 

SydkystDanmark på spisesedlen #3

SydkystDanmark har rigtig mange besøgende fra medierne i øjeblikket, og der er allerede kommet mange flotte omtaler af vores destination. Men hvad er din gode historie, hvis pressen kigger forbi? 
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 

Kort nyt

Turistbilen kører igen
SydkystDanmarks har igen i år den rullende turistinformation, turistbilen, der i år er blevet SydkystDanmark-blå. Bilen står klar ved en række større arrangementer sommeren over, og hvis du også vil have besøg af den til dit arrangement, så book den her...
 
Turismeaktører på kursus
Onsdag 26. april bød på kursus for 65 af SydkystDanmarks turistinfoer og museer. Kurset blev holdt på Smålandshavet i Karrebæksminde, hvor deltagerne fik en dag med input om salg og service – og værdien af at yde en lille smule mere.
 
Adgangskort til aktiviteter
I løbet af maj får SydkystDanmarks turistinformationer et personalekort, som dækker de største attraktioner i destinationen. Kortet giver fri adgang for én person og har til formål at øge kendskabet til området. Kortet kommer automatisk til alle turistinformationer.
 
Nye i bestyrelsen
I forbindelse med Vordingborg-borgmester Knud Larsens fratrædelse har nuværende borgmester Michael Seiding Larsen overtaget pladsen. Også viceprojektdirektør Ajs Dam fra Femern A/S har valgt at træde ud af bestyrelsen. Han er blevet afløst af campingpladsejer Ivan Reedtz-Thott.
 
SydkystDanmark.dk er opdateret
Over foråret har sydkystdanmark.dk skiftet udseende til et mere moderne og brugervenligt design. Samtidig er siden ved at blive opdateret, og teksterne opdateres og udskiftes løbende over de kommende uger, ligesom flere af temasiderne udbygges med flere tip og links. Besøg siden her
 
 
 
youtubefacebookinstagram