Stjerneregn over foråret
 
Møn byder på en af Europas flotteste stjerneoplevelser og er nomineret til officielt Dark Sky Area
 
 
 

Stjerneregn over foråret

Stjernerne har atter skinnet på vores destination, hvor Hotel Frederiksminde igen i år fik den eftertragtede anerkendelse fra Michelin.
 
Stjerner var der også til SydkystDanmarks reklamefilm for børnefamilier, der 9. marts fik en fornem pris i kategorien regionsfilm på ITB messen i Berlin. Det er vi i al beskedenhed rigtig stolte af.
 
Vi tør også godt være stolte af vores nye tiltag på SydkystDanmarks hjemmeside, hvor den nyoprettede chat er blevet rigtig godt modtaget af turisterne. Og så glæder vi os generelt over, at der kommer flere og flere positive fortællinger om SydkystDanmark i medierne.
 
God læselyst
 
Martin HH Bender
 
 
 
 
 
 
 
Chat med turismen
 
SydkystDanmarks trold kan andet end drille. Nu står han også klar til at guide turisterne via destinationens hjemmeside
 
 
 

Chat med turismen

SydkystDanmark.dk har fået sin egen chat, hvor turister via internetsiden kan komme i snak med en af vores medarbejdere. Chatten har kørt siden februar, men kan allerede nu betegnes som en succes.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Stjernen lyser over hele SydkystDanmark
 
Der står atter Frederiksminde i årets Michelinguide, hvilket i dén grad har sat spot på Præstø
 
 
 

Stjernen lyser over hele SydkystDanmark

Hotel Frederiksminde gjorde det igen - ved uddelingen af årets Michelin-stjerner blev spisestedet i Præstø atter tilgodeset med en af de eftertragtede stjerner.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Når mad skaber vækst
 
Catalonien er et godt eksempel på, hvordan lokale råvarer og spændende gastronomi kan bane vejen for regional udvikling og vækst
 
 
 

Når mad skaber vækst

Med over 31 mio. turister årligt, er Catalonien en af sværvægterne på turismens europakort. Og herfra er der ingen tvivl: Gastro-turisme er en rigtig god forretning.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Filmpris til SydkystDanmark
 
Stor anerkendelse og en ganske lille bjørn til SydkystDanmark, der blev repræsenteret af VisitSydsjælland-Møns direktør Martin HH Bender
 
 
 

Filmpris til SydkystDanmark

"Fed ferie #SydkystDanmark" hittede i dén grad på ITB-messen i Berlin, hvor SydkystDanmarks lille reklamefilm høstede en fornem pris blandt en række flotte regionsfilm.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Hjælp – der er en journalist i røret!
 
SydkystDanmark oplever et meget positivt fokus fra medierne i øjeblikket
 
 
 

Hjælp – der er en journalist i røret!

SydkystDanmark har gjort sig rigtig godt i medierne den seneste måned med både mange og lange omtaler af vores destination. Men hvad gør du, hvis pressen pludselig ringer?
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Kort nyt
 
 
 
Tak til Knud Larsen
 
Ved udgangen af marts fratræder Vordingborg Kommunes borgmester Knud Larsen (V) efter 43 år i kommunalpolitik. Vi vil gerne herfra rette en stor tak til Knud for samarbejdet med etableringen af SydkystDanmark og samtidig ønske Michael Seiding Larsen velkommen på posten.
 
Ny kommunaldirektør til Næstved
 
1. april tiltræder Rie Perry som kommunaldirektør for Næstved Kommune. Hun afløser dermed Tomas Therkildsen, der skal være administrerende direktør for Djøf. Rie Perry kommer fra et job som kommunaldirektør i Odsherred Kommune og tidligere udviklingsdirektør i Slagelse Kommune.
 
Ny bestyrelsespost til Helle Reedtz-Thott
 
Baronesse Helle Reedtz-Thott fra Gavnø Slot er blevet valgt ind i bestyrelsen for Dansk Kyst- og Naturturisme, hvor hun bl.a. skal repræsentere SydkystDanmark og resten af Region Sjællands interesser.
 
Årets bedste cykelturismeløsning
 
Vejdirektoratet er i gang med at kåre Årets Cykelturismeløsning 2017. Så har du et godt initiativ, der har fået flere til at cykel på deres ferie i Danmark, kan du deltage i konkurrencen. Læs mere om konkurrencen her.
 
Vinderen af nytårskonferencens konkurrence
 
Der har været stor og positiv respons på evalueringen af SydkystDanmarks nytårskonference i januar. I forbindelse med evalueringen udskrev vi en konkurrence, og den heldige blev Brian Ankær fra De Hvide Svaner Camping, der nu kan hygge sig med en flaske Isle of Møn Gin.
 
 
 
 
 
 
 
Sydkystdanmark / Sydsjælland og Møn
 
 
 

Sydkystdanmark / Sydsjælland og Møn

Forestil dig et land med stejle klinter, flade strandenge og kyst så langt øjet rækker. Med mageløse naturoplevelser og kulsort stjernehimmel. Og tilsæt så et kulørt strejf af danmarkshistorien samt lyden af nogle af Danmarks bedste handelsbyer suppleret med tårnhøj standard på både camping og gourmetrestauranter ... Så har du SydkystDanmark.
 
En naturrig og varieret del af Sjælland og fascinerende Møn.
 
Her begynder historierne - her begynder du ...
 
 
Her begynder historierne
 
 
 
 
 
youtubefacebookinstagram