Efterårsvinden ved Stevns er perfekt til kitesurfing
 
 
 
Tillykke - SydkystDanmark har knækket kurven! Efter 8 år med en gennemsnitlig negativ udvikling har vi endelig fået vækst i antal overnatninger i 2016. Se hvor og hvem der skaber væksten. 
 
Regeringen har i september udsendt den nye turismestrategi, der både anerkender turismen som et væksterhverv og har identificeret nogle indsatser som er vigtige for, at Danmark kan fastholde og sikre markedsandele i den internationale turismekonkurrence. Læs hvad I synes om den, her i SydkystDanmark.
 
Et af de initiativer i turismestrategien som vi i VisitSydsjælland-Møn er særlig glade for, er at der igangsættes et serviceeftersyn af reglerne for skiltning i det åbne land - læs om de brune turistskilte, der skal vise vores turister hen til vores attraktioner, og om SydkystDanmarks hilsen til titusindvis af potentielle bilturister.
 
Vi er ude med vores nye efterårs kampagnefilm, hvor vi møder den vigtige målgruppe - i deres univers. Læs artiklen om hvordan man med nye metoder kan skabe opmærksomhed om SydkystDanmark.
 
God læselyst og rigtig god arbejdslyst
 
Martin HH Bender
 
 
 
 
 
 
 
Kurven er knækket i SydkystDanmark
 
 
 

Kurven er knækket i SydkystDanmark

Med en positiv vækst på 6,5% på overnatninger i SydkystDanmark sammenlignet med samme periode sidste år knækker den negative kurve som har været kendetegnet for vores destination i perioden 2008-2015.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Ny national turismestrategi – det synes I om den
 
 
 

Ny national turismestrategi – det synes I om den

Vi har spurgt direktøren for Ferieparter Møn-Stevns Jesper Blomberg, direktøren for BonBon-Land Mattis Willms, direktøren for Museum Sydøstdanmark Keld Hansen og direktøren for Geocenter Møns Klint Nils Natorp om deres "likes og dis-likes". 
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Prankvideo – første gang i dansk destinationsmarkedsføring!
 
Klar til troldepranks i Næstved
 
 
 

Prankvideo – første gang i dansk destinationsmarkedsføring!

Youtube-videoer, børnefamilier, gys og grin og en hyggelig efterårsferie. Det er byggestenene til efterårskampagnen der netop nu ruller for hele SydkystDanmark.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Skiltning
 
 
 

Skiltning

Fra 1. oktober 2016 kan turistattraktioner og seværdigheder søge om at få deres eget brune turistskilt ved nærmeste motorvejsafkørsel. Læs mere om reglerne og se hvilke afkørsler som er ledige
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Kort nyt
 
 
 

SydkystDanmark inspirerer andre destinationer

SydkystDanmarks model for turistinformation hos turisterhvervet har affødt dialog med andre destinationer som gerne vil indføre samme model og efterspørger vidensdeling og erfaring - læs mere om det her.

 

Annoncesalget til SydkystDanmark kataloget 2017 er sat i gang

Igen i år er det Sjællandske Medier i Næstved, der producerer turistkataloget for vores destination, og annoncesalget er netop gået i gang. Klik for at læse hvordan du kan være med her.

 

VisitDenmark nedlægger 22 stillinger

Som følge af en omstrukturering i VisitDenmark blev medarbejderne i VisitDenmark orienteret om den nye struktur i VisitDenmark den 1. oktober. Læs hvorfor her.

 

Kähler udstilling åbnet af Prinsesse Marie

Den 27. september klippede Prinsesse Marie snoren til den officielle åbning af Kähler Design i Næstved. Se billedserien fra åbningen her.

 

REACT projekt

Nyt samarbejds-projekt omkring cykling og vandring tager sit afsæt i disse dage. Læs om det er noget for dig her.

 

 
 
 
 
 
 
Sydkystdanmark / Sydsjælland og Møn
 
 
 

Sydkystdanmark / Sydsjælland og Møn

Danmark har 7.000 kilometer kystlinje og masser af strande. Nogle af de smukkeste kyster og bedste strande ligger på Sydsjælland og Møn. Men det er ikke det eneste, Sydkystdanmark er rig på. Naturen er stor, kulturen mangfoldig og her er udfordringer til alle, som ønsker at prøve nye ruter på mountainbike eller paraglide på Møns Klint.
 
Her begynder historierne - her begynder du...
 
 
Her begynder historierne
 
 
 
 
 
youtubefacebookinstagram