Gyser- og succeshistorier fra SydkystDanmark
 
Fotograf Tage Klee
 
 
 

Gyser- og succeshistorier fra SydkystDanmark

Den danske sommer er ved at være overstået, og de fleste sommerferieturister er vendt hjem. Vi håber, at I har haft en god og travl sommer med glade gæster. 
 
Bloggerne er efterhånden allestedsnærværende. Kan man bruge dem til noget? Eller er de bare ude efter et gratis måltid og en overnatning? Læs mere om hvilken stor effekt Jungshoved Præstegaard fik ud af at lave et bloggersamarbejde i maj måned. 
 
Forude venter efterårsferien med gyserhistorier og oplevelser. I nyhedsbrevet kan du læse mere om hvad man kan gøre for at tiltrække flere turister i efterårsferien. 
 
Airbnb har succes i den store verden, og SydkystDanmark er på ganske få år blevet en markant medspiller i det globale udlejningskoncept. Men hvem er Airbnb? Hvordan er de tilstede i SydkystDanmark? Og er det positivt eller negativt for SydkystDanmark, at AirBnB har så stor succes? 
 
VISM opruster på flere områder. Vi fortæller om SydkystDanmarks foreløbige resultater og nyheder på de sociale medier. 
 
Endnu engang tak for jeres store indsats med at sikre SydkystDanmark den positive opmærksomhed, som vores smukke destination fortjener. 
 
Rigtig god læselyst og god arbejdslyst!
 
Mange hilsener
 
Martin HH Bender
 
 
 
 
 
 
 
Bloggersamarbejde; Kan det betale sig?
 
Den svenske blogger Valerie Aflalo bloggede bl.a. om Jungshoved Præstegaard i SydkystDanmark
 
 
 

Bloggersamarbejde; Kan det betale sig?

Bloggerne er efterhånden allestedsnærværende på nettet, men kan vi bruge dem til noget? Eller er de bare ude efter en gratis overnatning og middag?
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Maksimer omsætningen i efterårsferien
 
I efterårsferien kan børn og voksne lære at betjene Koldkrigsmuseets missilsystem.
 
 
 

Maksimer omsætningen i efterårsferien

Inden længe venter efterårsferien. Få gode råd til hvordan du med gys og markedsføring kan tiltrække turister og få opmærksomhed. 
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Airbnb indtager SydkystDanmark
 
Screenshot fra Airbnbs hjemmeside
 
 
 

Airbnb indtager SydkystDanmark

Airbnb har fået megasucces i hele verden. Nu er de også kommet til SydkystDanmark. Er det godt eller skidt for vores lokale turistindustri?
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Status fra SydkystDanmark – imponerende mange visninger
 
SydkystDanmarks mobile pop-up skilt set på E47
 
 
 

Status fra SydkystDanmark – imponerende mange visninger

SydkystDanmarks digitale tilstedeværelse bevæger sig i den rigtige retning. Flere og flere mennesker stifter bekendtskab med vores brand og finder os på nettet og mobilen.

 

 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Kort nyt
 
 
 
Stor efterspørgsel på turistbilen
 
Turistbilen har siden lanceringen i slutningen af maj 2016 været til hele 25 events. Bl.a. har den i sidste weekend været til Sildemarked i Stege, vinfestival i Næstved, Xterra og Kulinarisk Rosenfeldt. Læs mere her.
 
Ny designattraktion i Næstved
 
Mange mennesker kender Kähler-mærket, men det er de færreste danskere, som ved, at det kendte design har sit ophav i Næstved, og at det inden længe flytter tilbage i bygningerne, hvor det hele startede.  Læs mere her.
 
 
 
 
 
 
 
VDK i Rio
 
Samba i Rio
 
 
 

VDK i Rio

I forbindelse med de Olympiske lege i Rio, investerede VisitDenmark i en 300 kvm stor udstillingspavillon centralt beliggende på en af Rios mest eftertragtede strande, Ipanema.
 
Vi håber, at indsatsen resulterede i en masse international opmærksomhed og ser frem at byde samba-dansende turister velkommen til SydkystDanmarks hvide strande.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sydkystdanmark / Sydsjælland og Møn
 
 
 

Sydkystdanmark / Sydsjælland og Møn

Danmark har 7.000 kilometer kystlinje og masser af strande. Nogle af de smukkeste kyster og bedste strande ligger på Sydsjælland og Møn. Men det er ikke det eneste, Sydkystdanmark er rig på. Naturen er stor, kulturen mangfoldig og her er udfordringer til alle, som ønsker at prøve nye ruter på mountainbike eller paraglide på Møns Klint.
 
Her begynder historierne - her begynder du...
 
 
Her begynder historierne
 
 
 
 
 
youtubefacebookinstagram