SydkystDanmarks B2B nyhedsbrev
 
 
 

SydkystDanmarks B2B nyhedsbrev

Vi er midt i den danske sommer, danske børnefamilier skal snart hjem for at begynde hverdagen igen, mens de tyske og hollandske og også belgiske turister tager turen til Sydsjælland og Møn for at besøge os i august. Læs vores artikel om overnatningssteder og attraktionernes foreløbige udmeldinger om denne sæson.
 
PostNord Danmark Rundt blev en stor succes, og vi er meget stolte over og glade for at etapestarten "PostNord Danmark Rundt" i Karrebæksminde blev afholdt netop i Næstved. Læs mere om hvad vi drømmer om til cykelløbet i 2018 og find pressebilleder, som I meget gerne må dele via jeres medier.
 
Vores sommerkampagnefilm til børnefamilier har stor succes på de sociale medier, og nu kan vi også præsentere en ny film for de voksne, der skal på ferie eller på en forlænget weekend uden børn. Læs om vores sommer- og efterårskampagner og se den helt nye reklamefilm.
 
Du kan næsten ikke have undgået at høre om jagten på 'Pókemons' i det virtuelle mobilunivers - find ud af hvordan du kan bruge fænomenet i din virksomhed og få ram på lokalområdets 'Pókemons'.
 
På forhånd tak for jeres store indsats i år og for at øge opmærksomheden og turismen i vores smukke destination SydkystDanmark.
 
God læselyst, god sommer og rigtig god arbejdslyst
 
Sommer hilsner
 
Martin HH Bender
 
 
 
 
 
 
 
Kommunerne i SydkystDanmark byder på en etape i PostNord Danmark Rundt
 
Holdpræsentation ved etapestart i Karrebæksminde. Dansk Cykle Union
 
 
 

Kommunerne i SydkystDanmark byder på en etape i PostNord Danmark Rundt

Efter en succesfuld etapestart drømmer de fire kommuner; Vordingborg, Stevns, Faxe og Næstved om at få en hel etape af 'PostNord Danmark Rundt' til området i 2018.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Overnatningssteder og attraktioner melder om en god sommer
 
BonBon-Land er en af de attraktioner, der har nydt godt af den positive turismeudvikling i SydkystDanmark
 
 
 

Overnatningssteder og attraktioner melder om en god sommer

Vi har talt med udvalgte overnatningssteder og attraktioner og meldingen er entydig - det har været en god sommer indtil nu. Flere melder om rekordomsætning.

 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Ny film til sen-sommerkampagnen!
 
 
 

Ny film til sen-sommerkampagnen!

Som et nyt element i vores kampagnearbejde lancerer vi nu SydkystDanmarks sommerfilm 2.0 - nu til voksne, der rejser uden børn.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Hvordan kan Pokémon Go gavne turismen?
 
 
 

Hvordan kan Pokémon Go gavne turismen?

Pokémon Go - Har det noget at gøre med turisme? Ja, det har det! 
 
 
Hvordan det?
 
 
 
 
 
 
 
Sydkystdanmark / Sydsjælland og Møn
 
 
 

Sydkystdanmark / Sydsjælland og Møn

Danmark har 7.000 kilometer kystlinje og masser af strande. Nogle af de smukkeste kyster og bedste strande ligger på Sydsjælland og Møn. Men det er ikke det eneste, Sydkystdanmark er rig på. Naturen er stor, kulturen mangfoldig og her er udfordringer til alle, som ønsker at prøve nye ruter på mountainbike eller nyde lidt lystfiskeri i de mange fiskevande.
 
Gå på opdagelse i SydkystDanmarks univers og bliv inspireret til en kort eller længere ferie, med områdets mange muligheder. 
 
Her begynder historierne - her begynder du...
 
 
Her begynder historierne
 
 
 
 
 
youtubefacebookinstagram