Velkommen til SydkystDanmarks første nyhedsbrev
 
 
 

Velkommen til SydkystDanmarks første nyhedsbrev

Sæsonen er i gang, og turisterne er begyndt at komme til SydkystDanmark. Sammen med jer glæder vi os til at byde dem velkommen til vores skønne område med Danmarks bedste seværdigheder.
 
Siden årets start har vi arbejdet med at skabe et helt nyt brand, igangsat kampagner i Danmark, Sverige og Tyskland, haft en række journalistbesøg og øget indsatsen på de sociale medier. Vi har knoklet for at etablere turistinformationer, branchenetværk og ikke mindst søgt midler til events og projekter, der kan gavne os alle.
 
Læs mere om dette i SydkystDanmarks første nyhedsbrev.
 
Fremover vil I modtage nyhedsbrevet en gang om måneden, hvor vi vil give jer et kort indblik i SydkystDanmark og destinationens udvikling.
 
God læselyst, god sommer – og rigtig god arbejdslyst!
 
Sommerhilsner
 
Martin HH Bender - Direktør, VisitSydsjælland-Møn
 
 
 
 
 
 
 
Premiere på film fra SydkystDanmark
 
 
 

Premiere på film fra SydkystDanmark

En helt ny film fra SydkystDanmark har netop set dagens lys. Den handler om en familie, der er på ferie i SydkystDanmark og får fyldt kufferten med gode oplevelser. Filmen er et led i sommerkampagnen og vil blive vist på digitale medier. Hjælp os med at dele den med turisterne.
 
 
Se video
 
 
 
 
 
 
 
Sommerkampagnen er i fuld gang
 
 
 

Sommerkampagnen er i fuld gang

Årets sommerkampagne tager udgangspunkt i vores nye brand. Med nyt navn og logo byder SydkystDanmark turisterne velkommen til sommeren 2016. Destinationens nye brand og fusionen mellem de fire kommuner er i den grad blevet taget godt imod. Vi er nu en stærk destination, som samler det bedste fra hver kommune. Nu skal brandet for alvor stå sin prøve. Der skal skabes vækst i destinationen. Vi håber, I vil tage godt imod brandet og bruge det i jeres kampagner og fremtidige arbejde. Få overblik over årets sommerkampagne her.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Turistinformationer overstiger alle forventninger
 
 
 

Turistinformationer overstiger alle forventninger

Et spændende samarbejde har set dagens lys i SydkystDanmark. Hele 41 nye turistinformationer skal servicere vores mange turister. Det er 30 procent flere, end hvad vi havde forestillet os – og flere står i kø for at blive autoriseret turistinformation.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Internationalt journalistbesøg
 
 
 

Internationalt journalistbesøg

I de seneste uger har SydkystDanmark fået besøg af mange udenlandske journalister og bloggere, blandt andet fra Indien og USA. Men hvorfor er det interessant at have indiske og amerikanske journalister på besøg, når deres nationalitet stort set ikke kan læses i statistikken over turister?
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Danmarks første turistbil
 
 
 

Danmarks første turistbil

Som den første turistorganisation i Danmark har SydkystDanmark, i samarbejde med AutoCentro, fremtryllet en vaskeægte turistbil. Vi vil være der, hvor turisterne er - til alle de store festivaller og events. Bilen vil være bemandet med en turistmedarbejder, som står klar til at servicere turisterne. De kan få udleveret kataloger og destinationskort og få opladt deres mobiltelefoner. I nærheden af bilen vil der også være gratis wi-fi.
 
Kontakt os hvis du vil have turistbilen ud til dit event.
 
 
Læs mere
 
 
 
 
 
 
 
Kort nyt
 
 
 
Destinationens fire kommune-kataloger og image katalog er nu på gaden og er meget efterspurgte.
Bestil selv dine kataloger på vores hjemmeside.
Se katalogerne og bestil her
 
Nyt hotelkoncept i gammelt tugthus
Et nyt og spændende hotelkoncept i det gamle tugthus i Stege har set dagens lys.
Læs historien om Residens Møn
 
Nyt destinationskort over hele SydkystDanmark
SydkystDanmark har nu fået det første detaljerede kort, der dækker hele destinationen.
Klik her for at bestille kortet
 
Kongerigets venligste vandrerute
Nedtællingen er i gang til Camønoens officielle åbning. Den 18. juni åbner den 175 km lange vandrerute på Møn, Nyord og Bogø.
Læs mere om ruten her
 
SydkystDanmark er ny på Facebook
Med nyt brand følger også ny Facebook-side. Vi er startet forfra og bliver glade for jeres likes, delinger og kommentarer, så vi kan nå ud til flest mulige turister. Idéer til opslag modtages med kyshånd.
Besøg os på Facebook her.
I kan også følge med på Instagram @SydkystDanmark.
 
 
 
 
 
 
 
Sydkystdanmark / Sydsjælland og Møn
 
 
 

Sydkystdanmark / Sydsjælland og Møn

Danmark har 7.000 kilometer kystlinje og masser af strande. Nogle af de smukkeste kyster og bedste strande ligger på Sydsjælland og Møn. Men det er ikke det eneste, Sydkystdanmark er rig på. Naturen er stor, kulturen mangfoldig og her er udfordringer til alle, som ønsker at prøve nye ruter på mountainbike eller paraglide på Møn Klint.
 
Her begynder historierne - her begynder du...
 
 
Her begynder historierne
 
 
 
 
 
youtubefacebookinstagram